Misterul prăbușirii Cryptsy crește. Directorul schimbului nu e de găsit | CexMinerRomania

Misterul prăbușirii Cryptsy crește. Directorul schimbului nu e de găsit

Curtea judecătorească din Florida a numit un chestor, James Sallah, care să se ocupe de problemele schimbului de monedă digitală Cryptsy. La o lună după numirea sa, Sallah a depus raportul referitor la eforturile de a afla informații despre bunurile Cryptsy și despre directorul Paul Vernon.

În luna ianuarie, utilizatorii schimbului au făcut sesizări în legătură cu faptul că nu își pot retrage fondurile de la schimbul Cryptsy și că nu au primit nici o explicație din partea reprezentanților companiei. Două firme din florida au dat în judecată compania Project Investors, care supraveghea operațiunile Crypsty, chiar înainte să apară zvonuri cum că schimbul ar fi fost jefuit de hackeri. Zvonurile au fost foarte controversate în rândul clienților și critiiclor, care au presupus că este vorba despre un nou Mt. Gox.


În acest moment, se crede că Paul Vernon s-ar afla în China și, conform unor rapoarte recente, acesta ar fi jucat un rol în crearea unui schimb de altcoin în regiune.

În urma prăbușirii schimbului, nu există date clare legate de fondurile clienților și se vede o lipsă de comunicare și cooperare între Vernon și clienții care i-au intentat procesul.
Conform raportului, Vernon nu a cooperat pe perioaad anchetei și a refuzat să ofere informații financiare și rapoarte critice pentru investigație.

Mai multe informații aici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...
loading...