Ce este Bytecoin? | CexMinerRomania

Ce este Bytecoin?

Bytecoin este un cryptocurrency descentralizată deschis

Oricine este interesat poate sa se alăture Bytecoin rețea și să ia parte la dezvoltarea ei.
Precum și pe internet, Bytecoin este internațională prin natura sa.
Bytecoin permite tranzacții sigure din întreaga lume și oferă confortul de tranzacții financiare, taxa este gratuit Instant.
În scopul de a distinge Bytecoin rețea de Bytecoin valută, acesta din urmă este menționată ca BCN.
De exemplu, rata de curent de emisie Bytecoin este de 65.000 de BCN fiecare 120 de secunde.
Alăturați-vă Bytecoin!
Bytecoin este un cyptocurrency deschis. Prin urmare, oricine dorește poate deveni un utilizator a monedei și să ia în mod voluntar parte în funcțiune a rețelei. Singurul lucru ce trebuie să faceți este să descărcați software-ul special, care va crea un portofel pentru tine. Cu ajutorul acestui software, veți fi capabil de a trimite bani cu alți utilizatori și să primească plăți de la ei.

Bytecoin algoritmi nu permite altor utilizatori să cunoască soldul dvs. portofel, la care va trimite bani și în cazul în care veți primi fonduri.
Puteți lua parte la operațiune a rețelei prin alocarea puterea computerului calcul. Datorită acestui mecanism, de procesare a tranzacțiilor este descentralizată, care permite unei persoane să fie nu numai un utilizator, dar, de asemenea un participant.

Există două modalități de a obține Bytecoins. Puteți lua parte la întreținere a rețelei și a obține o recompensă pentru ea, sau să cumparati BCN direct pe schimburi de valuta.

Bytecoin Tranzacții

Tranzacțiile de bani fiat dintre oameni sunt realizate printr-un intermediar, o bancă sau o instituție financiară. Fiabilitate tranzacție este garantat de un agent care conduce tranzacția.
Tranzacțiile dintre utilizatorii Bytecoin sunt realizate prin intermediul internetului. Intimitate tranzacție este protejat de algoritmi de criptare sigure prin care nimeni nu poate identifica care a trimis banii, care a fost receptorul, și ce sumă de bani a fost transferat.

Prelucrare tranzacții Bytecoin se face de către întreaga rețea de utilizatori. Cu toate acestea, nici un participant nu are acces la detaliile tranzactiei. Toate transferurile sunt complet anonime.
Procesarea tranzacțiilor necesită o cantitate considerabilă de resurse de calcul. Acei utilizatori care au aderat la rețeaua poate aloca timp pentru computerele lor pentru procesarea tranzactiilor. Ca o recompensă pe care o primesc in BCN. Un astfel de proces este numit minerit.

Bytecoin de emisie

Emisile de valuta fiat este un proces închis în cazul în care un emitent este angajarea propriilor capacități. Nimeni nu poate lua parte la procesul de emisie.
Bytecoin emisie este un proces deschis care are puteri de calcul ale tuturor membrilor rețelei. Orice utilizator poate alătura rețelei Bytecoin și să ia parte la procesul de emisie (astfel, devenind un miner).
Minerit în rezultatele de rețea în crearea de bani noi, care servește ca recompensă pentru utilizatorii care folosesc puterea lor de calcul, în scopul de a procesa tranzactiile.

Toate tranzacțiile sunt efectuate la fiecare 120 de secunde. Minerii se asigura că tranzacțiile sunt prelucrate în mod corect și să ofere protecție criptografică a tranzacțiilor și datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, minerii nu pot accesa datele financiare ale utilizatorilor, deoarece Bytecoin protejează identitatea expeditorului și receptor, și ascunde suma transferata.
Ca o recompensă, mineri primesc aproximativ 65.000 de BCN fiecare 120 de secunde. O astfel de abordare permite atat noi tranzactii de emisii de bani și-zero comision.

Bytecoins devine treptat mai scump în timp, deoarece emisia este limitată la 184470000000 BCN. Numărul de Bytecoin emisă în fiecare 120 de secunde este ușor în scădere. Ca urmare BCN câștiguri de valoare și creștere a ratei de schimb.
În timp ce monedele cu scăderea bruscă a recompensa pe bloc sunt expuse la scaderi puternice la putere rețea, emisie Bytecoin scade încet, care protejează moneda de șocurile economice.

Regiune geografica

Monede Fiat sunt atribuite anumite teritorii în timp ce Bytecoin este legat la Internet și, prin urmare, este internațional, prin natura sa.
Bytecoin a format propria rețea care constă din utilizatorii care folosesc Bytecoin pentru decontări reciproce. Bytecoin rețea este deschisă și oricine dorește să se alăture este binevenit de a deveni un utilizator de Bytecoin valută.

Siguranță și fiabilitate

Fiabilitatea Bytecoin este definită de puterea totală de calcul la toate computerele care iau parte la procesarea tranzacțiilor. Cea mai mare puterea de procesare, cu atât mai de încredere rețea.
În acest sens toți banii stocati în portofel este deja protejat în timpul procesării tranzacției și siguranța nu depinde de fiabilitatea rețelei. Banii este în siguranță oricum.

Fiecare calculator din rețea colectează tranzacțiile care trebuie să fie prelucrate și să le inpacheteze într-un bloc. Fiecare bloc ar trebui să respecte norme specifice, care este o sarcină dificilă de rezolvat. Prin urmare, fiecare calculator din rețea funcționează pe calculul formă bloc tranzacție adecvată. Acest lucru este necesar pentru a proteja rețeaua de fals tranzacție.

La un moment dat unul dintre calculatoarele din rețea poate fi norocos pentru a găsi structura bloc corect. Atunci acest computer pune blocul în dosarul său blockchain, care reprezintă baza de date pentru toate tranzacțiile efectuate. Apoi, acest calculator transmite noul bloc de toate celelalte computere din rețea, astfel încât acestea ar putea, de asemenea, actualizarea dosarelor blockchain. Tranzacția este finalizată, iar proprietarul a computerului care a fost primul care a găsi structura bloc corect primeste o recompensa.

Acest întreg proces durează aproximativ cel mult  2 minute.Mai mult decât atât, în scopul de a fi plătit cu Bytecoins are nevoie doar de un calculator cu acces la Internet. Fără taxe, fără intermediari.
Puteți converti cu ușurință Bytecoins în dolari SUA și invers prin schimburile valutare.

Bytecoin caietul de sarcini

Timp Block: 120 de secunde. Este nevoie de 120 de secunde pentru a verifica autenticitatea unei tranzacții și a o procesa. Acest timp este folosit pentru a aplica algoritmi de criptare, și să facă plățile sigure.
Total de monede: 184.47 miliarde BCN. Emisie Bytecoin este limitată. Fiecare 120 de secunde un nou lot de aproximativ 65.000 de BCN este emis și distribuit între mineri ca răsplată ceea ce face tranzacții zero comision posibil.

Bytecoin folosește tehnologia open source. Puteți să vă familiariza cu codul sursă și algoritmi de criptare ale tuturor programelor.



Un comentariu:

  1. Speram sa se ridice aceasta moneda .... sunt un miner înrăit pentru ia ...am cam 5.000.000 de Bytecoin în acest moment și minez cu un amarat de calculator.

    RăspundețiȘtergere

loading...
loading...