Finanțatorii, mai dornici să susțină blockchainul decât bitcoinul | CexMinerRomania

Finanțatorii, mai dornici să susțină blockchainul decât bitcoinul

Publicația CoinDesk a lansat un nou raport care face un sumar al trendurilor cheie, datelor și evenimentelor din primul trimestru al lui 2016.
Entuziasmul pentru blockchain începe să se mai tempereze iar antreprenorii și organizațiile trec la implementare și execuție. Așadar au apărut noi dezbateri legate de stadiul în care se află acum tehnologia blockchain și moneda bitcoin.

Capitalul de risc – în primul trimestru din 2016, investițiile totale de capital de risc în startupuri blockchain și bitcoin depășește acum 1,1 miliarde de dolari. Și mai important, primul trimestru s-a văzut o reversie în trendul descendent al investițiilor. Aceste rezultate ale investițiilor sunt și mai impresionante dacă ținem cont de piața de capital de risc în ansamblu, care a fost mai scăzută.


Investitorii se îndreaptă către blockchain. În mare parte, povestea anului în 2015 a fost tehnologia din spatele bitcoin, blockchainul sau tehnologia registrelor distributive. Acest trend a continuat și în primul pătrar din 2016, iar numărul instituțiilor tradiționale care se implică în inițiativa blockchain a crescut.

Mai multe informații (grafice și sondaje de piață) aici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...
loading...