Gestionați cardul de debit Wirex Bitcoin cu Ethereum, Dash, Monero și altele | CexMinerRomania

Gestionați cardul de debit Wirex Bitcoin cu Ethereum, Dash, Monero și altele

Una dintre luptele mai mari pe care majoritatea deținătorilor cripto-activelor le găsesc este o modalitate de a achiziționa cu ușurință obiecte de zi cu zi cu monedele lor digitale. Sigur, există anumiți comercianți care permit depozite cu active multiple, cum ar fi Purse.io (care, apropo, are o integrare cu ShapeShift Shifty Button). Nu te mai lupta! Wirex, un card bancar de debit principal, nu numai că a eliminat necesitatea unui cont bancar, dar și cardurile de debit de tip bitcoin pot fi acum finanțate cu Ethereum, Monero, Dash, Litecoin și zeci de alte active digitale majore în doar câțiva pași. 






Wirex, care este cunoscut pentru oferirea unei suite de soluții bancare personale pentru utilizatorii Bitcoin, a lansat inițial cardul de debit al băncii pentru a permite achizițiile zilnice de la cafea la alimente sau chiar retragerea de fonduri de la un ATM.

Prin noua sa integrare cu API-ul ShapeShift, clienții Wirex pot să-și finanțeze acum cardul de debit cu zeci de monede digitale de vârf.
"Bitcoin se bucură de primul avantaj și domină piața criptografică.
Cu toate acestea, odată ce ecosistemul se maturizează, există și o comunitate tot mai mare de utilizatori cu alte active digitale ", spune co-fondatorul Wirex, Pavel Matveev. "Una dintre cele mai populare solicitări ale clienților a fost de a face un card de debit multi-asset-friendly și cu integrarea ShapeShift am făcut în cele din urmă acest lucru posibil".


Doriți să aflați mai multe despre cum să vă finanțezi cardul de debit Wirex? Urmăriți acest videoclip și vedeți un ghid pas cu pas privind modul de depunere a firmei Ethereum pentru a vă finanța cardul pentru a cumpăra alimente:




Un comentariu:

loading...
loading...