GCoin cryptocoin alternativa (GCN) Scrypt-based | CexMinerRomania

GCoin cryptocoin alternativa (GCN) Scrypt-based

GCoin (GCN) - o distribuție mai echitabilă pentru toți. A existat o misiune în minte atunci când acest proiect a fost început în urmă cu mai multe luni. Pentru a aduce o monedă la peisajul pe care ar fi ușor și echitabil pentru toată lumea să participe și să câștige monede, nu doar cei care au avut echipamente pentru minerit scumpe. 

Avantajul neloiale în sfera cripto, care întotdeauna pare să fie limitată la doar cei care "in the know", atunci când este vorba de valute cripto. Marea majoritate a "lumea reală" pare a fi un pic cam lent pentru a prinde pe această tehnologie inevitabilă și minunată numim noi valute cripto. Noi credem o mare parte din care este punctul de intrare fiind un pic de a ajunge la cele mai multe, fie că este vorba în imposibilitatea de vedere financiar sau din cauza incapacități tehnice.

Acesta este motivul pentru GCoin a fost creat cu o metodă de distribuție complet nou și unic, care s-ar rupe acest punct de intrare în jos, astfel încât oricine din lume ar putea participa și de a începe să se implice în această revoluție cripto.
Primul și cel mai important gol chiar acum este de a răspândi GCoin cât mai larg posibil și pentru a aduce cât mai mulți nou-veniți la cripto. În următoarele săptămâni și luni, aceasta este principala preocupare și speranță pentru GCoin. Pentru sănătate pe termen lung a GCoin și a comunității sale în continuă creștere, acest lucru este mult mai importantă decât obținerea pe un schimb în timpul primelor noastre de câteva săptămâni. GCoin este aici pe termen lung. Nici un interes în activități care să deschidă drumul pentru întoarce rapid.

Website:

Block Explorer:

Coin Specifications
  • Scrypt Algorithm
  • Total Coins: 200 billion GCN
  • 150,000 GCN reward per block
  • Subsidy halves every 533333 blocks
  • 2 minute block time
  • Premine: 40 billion coins
Wallet:
– Windows

Source Code:
– at GitHub

Mining Pools:

Coin Exchanges:
– Bleutrade
– Cryptopia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...
loading...