Cum folosesti Bitcoin prin PayPal? Simplu! | CexMinerRomania

Cum folosesti Bitcoin prin PayPal? Simplu!

Lansat în 40 de tari (inclusiv România), noul serviciu Wirex, care face legătura între contul platformei populare de plată pentru card virtual E-coin, cu care puteți cumpăra criptovaluta.

Cumpăra Bitcoin a devenit mai ușor, chiar și în România. Pentru cei care doresc să pună deoparte transferurile de credit online, trece prin carduri de top-up și în special schimbul valutei în numerar este acum posibil pentru a cumpăra criptomoneta cu doar un singur clic, după activarea contului PayPal. 

Despre Wirex Limited, cunoscut deja de entuziaști de monedă virtuală grup Londra pentru introducerea pe piață E-coin, cardul de debit care vă permite să plătiți în tranzacțiile Bitcoin care exploatează circuitele internaționale de Mastercard și Visa, în aproximativ 130 de țări.

Wirex, apoi a pășit înainte, creând o legătură între propria lor ecosistem, cardul virtuale Visa E-coin și platforma PayPal. 

Serviciul este disponibil în 40 de țări, la rândul său, din Europa, America Centrală, Africa și Asia: Arabia Saudită, Bahamas, Bahrain, Botswana, Bulgaria, Chile, Croația, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Filipine, Georgia, Gibraltar, Honduras, Islanda, Indonezia, Israel, Italia, Iordania, Kazahstan, Letonia, Lesotho, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Malta, Mauritius, Moldova, Maroc, Mozambic, Oman, România, San Marino, Senegal, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia și Uruguay .

Către o platformă bancară hibridÎn cazul în care, din punctul de vedere al utilizatorilor piețelor afectate, accesul la Bitcoin este mult simplificată, pentru Wirex comerciale în afara noului serviciu este o piatră de hotar în dezvoltarea strategică a activităților financiare jucate pe tabla de șah internațională. 

Luând cuvântul cu capul specializat CoinJournal, Tim Frost, VP Marketing și Business Development al grupului, el a spus că, permițând utilizatorilor să cumpere cu ușurință Bitcoin a fost întotdeauna unul dintre obiectivele principale ale companiei, pentru a da naștere unei platforme hibrid pentru servicii bancare care încorporează toate sistemele de plăți populare. "Următorii pași? mobile banking ", a explicat Frost", precum și capacitatea pentru clienții noștri pentru a trimite bani de la țară la țară la rate extrem de mici. "

Cum activam serviciul, pas cu pasDar ce trebuie să faceți din punct de vedere practic, pentru a începe să achiziționeze Bitcoin prin PayPal? După cum sa menționat, trebuie să aveți mai întâi un profil activ pe platforma de plată, la care trebuie să adăugați un card virtual E-coin cu o disponibilitate de cel puțin $ 3 și un cont Wirex

Odată autentificat în profilul PayPal, trebuie să selectați opțiunea "Add to Card" și completați toate câmpurile cu datele cu caracter personal privind cererile și datele de pe cardul virtual VISA.A confirmat includerea, PayPal va activa controalele necesare de pe card și va necesita un cod de patru cifre furnizate pe pagina de profil. 

Prin adăugarea codului, utilizatorul se va conecta la card PayPal - E-coin. In acest moment trebuie să accesați profilul Wirex și să ia act de un alt cod de patru cifre, care PayPal va fi trimis acolo între timp. Ea se găsește în "tranzacție de card".Acum, tot ce rămâne este de a transfera fondurile pe card de debit virtual: după revenirea la contul PayPal, faceți clic pe "Retragere bani" și apoi pe "Retragere fonduri pe cartea dvs.", selectând E-coin nou conectat. Suma minimă de transfer este de 10 $, și trebuie să ne amintim că pentru fiecare tranzacție PayPal va reține taxa $ 5.

 Aceasta va dura cinci până la șapte zile lucrătoare pentru ca fondurile să fie transferate pe hârtie. O dată notificat operațiunii, folosind bani pentru a cumpăra Bitcoin încărcate pe E-coin pur și simplu accesați setările contului și selectați opțiunea "Cumpărare Bitcoins", alege cantitatea dorită de crittovaluta (cu condiția ca mai mult de 0,01 BTC) și pentru a primi confirmarea tranzacției prin e-mail. 

Bitcoin sunt acum gata pentru a fi utilizati.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...
loading...