De ce Bitcoin nu vrea un Real Satoshi Nakamoto? | CexMinerRomania

De ce Bitcoin nu vrea un Real Satoshi Nakamoto?

În orele după Newsweek a pretins că au descoperit identitatea creatorului învăluită - mister al cryptocurrency Bitcoin - arata cu degetul la un inginer pensionar în vârstă de 64 de ani pe nume Dorian Satoshi Nakamoto - un cârd de gâște de reporteri a apărut pe gazon omului în sudul California. Și când el a sărit într-un albastru Toyota Prius , cu un reporter ,restul îngrămădite în propriile mașini și l-au urmărit pe străzile din centrul orașului Los Angeles , disperată de a obține povestea din spatele mitului de părintele fondator Bitcoin .


 Dar cei de la inima comunității Bitcoin a răspuns destul de diferit . Dezvoltatorul principal al software-ului care conduce sistemul Bitcoin a fost supărat că Newsweek a plecat după acest om și familia lui , publicarea numărul său de înmatriculare și o fotografie a casei sale , și multe altele au fost de acord . Chiar înainte de Associated Press a raportat că Dorian Nakamoto a negat orice implicare cu moneda digitală , credincioșii Bitcoin au fost siguri că Newsweek a fost greșit . La forumul de discuții on-line Reddit , o persoană imediat a subliniat faptul că aproximativ în același timp, că Bitcoin a fost lansat , Dorian Nakamoto a fost scris scrisori on-line pentru o revista de tren model . " Nu cred că e el ", ne-a spus entuziast Bitcoin Fred Friis imediat după povestea Newsweek a rupt , cu nici o altă explicație .Comunitatea Bitcoin a respins acum articol Newsweek , deoarece atât de multe dovezi au îngrămădit împotriva ei . Dar stau la baza respingerea imediată și categoric de Dorian S. Nakamoto este un alt fenomen : Bitcoin este - prin design - un proiect de conducător .Moneda digitală ruleaza cel mai bine în acest fel . 

 Deși mulți sunt curioși cu privire la identitatea reală a omului care a fondat proiectul sub numele de Satoshi Nakamoto , multe sunt , de asemenea, foarte confortabile, cu anonimatul său . De fapt , acest anonimat a devenit o parte esențială a evoluției Bitcoin lui . În cazul în care există Bitcoin a manifesta idealul libertarian care banii pot fi schimbate departe de ochii indiscreti de guverne si corporatii , apoianonim Satoshi - prea inteligent pentru a fi vreodata identificat , prea rece pentru a petrece chiar sa estimat 400 milioane dolari în Bitcoins - este lumea reală John Galt . 

Registrul publică Bitcoin de tranzacții digitale nu există într- un singur loc . El există peste tot în rețea . Bitcoin funcționează prin consens . Fundația Bitcoin Gavin Andresen ( care spune acum că regretă vorbesc cu Newsweek despre povestea ), poate fi cel mai apropiat lucru pe care Bitcoin are la un lider , dar în cazul în care minerii Bitcoin nu -mi place software-ul de el si echipa sa de hackeri Bitcoin a crea , ei nu trebuie să-l instalați . " Este la egal la egal . Este open source . Este condus - consens . Și cred că ideea că nu există nici o persoană care este un lider sau un controler este antitetic la natura de Bitcoin , ", spune Jean - Jacques Cabou , un partener cu Perkins Coie , o firmă de avocatură care oferă consultanță multe companii Bitcoin pe probleme de reglementare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...
loading...